Tre Stuer

Uni-K driver kafé i et herskapelig og flott, vernet bygg i Strandgata, med nydelig utsikt til Smedasundet, og med inngang både fra Haraldsgata og Strandgata. Her har vi tre stuer på rekke og rad – derav navnet.

Det er også en koselig bakgård under tak hvor du kan nyte kaffen, eller lure deg ut i den hemmelige hagen og se hvor vi dyrker grønt til maten.

Maten, kakene og kaffien
Velkommen til Tre stuer, Haugesunds mest fargerike kafe! Matkonsept vårt er basert på sunne gode råvarer med fokus på plantebasert mat. Rettene i disken vår er ofte både glutenfrie og veganske. Haugesunds beste utvalg av sunn og fargerik mat som passer for alle! Disken inneholder blant annet salater, lunsjvafler, gode smørbrød, suppe, hjemmelaget smoothie, kombucha, saft og juice med høy kvalitet, og ikke minst økologisk is fra Hardanger. Vi gjør det vi kan for at alle skal finne noe godt i disken til lunsjpausen eller kaffepausen på bytur. Ønsker du det søte har vi et godt utvalg RAW-kaker basert på sunne råvarer uten raffinert sukker. Også har vi skikkelig god ferskbrygget kaffe på menyen! Vi bruker  havremelk som base, spør om du ønsker et alternativ i latten, cappuccinoen eller cortadoen din. 

Butikken
I lokalene finner du produkter som produseres i de ulike avdelingene våre. Treprodukter, metallarbeider, tekstile produkter, tennbriketter, og ikke minst de populære knekkebrødene og havrekjeksene fra kjøkkenet på Kvala.