Tre Stuer

Uni-K driver kafé i et herskapelig og flott, vernet bygg i Strandgata, med nydelig utsikt til Smedasundet, og med inngang både fra Haraldsgata og Strandgata. Her har vi tre stuer på rekke og rad – derav navnet.

Det er også en koselig bakgård under tak hvor du kan nyte kaffen, eller lure deg ut i den hemmelige hagen og se hvor vi dyrker grønt til maten.

Maten
Vårt matkonsept er basert på sunne og gode råvarer, og å servere fargerik og delikat mat. Vi har alltid vegetariske og veganske alternativ, i tillegg til å servere lekre skiver med kjøtt og fisk, salater, og supper, samt glutenfrie retter. Vi gjør det vi kan for at alle skal finne noe godt i disken til lunsjpausen eller kaffepausen på bytur.

Catering
Skal du ha selskap og ønsker å servere sunn og fargerik mat? Hos oss kan du bestille catering med knallfine smørbrød av spelt med vegansk pålegg, kylling, reker eller pulled pork, med masse godt hjemmleaga tilbehør. Vi har salat og Wraps og et godt utvalg raw-kaker. Ta kontakt for mer informasjon/bestilling på tlf. 46 70 01 14, eller epost til trestuer@uni-k.no

Butikken
I en del av lokalet har vi en hyggelig butikkrok med egenproduserte varer. Her får du flotte produkter og gavene til de som “har alt”.

Kaffe
Vi har skikkelig god kaffe på menyen. Vi bruker i utgangspunktet havremelk som base, men spør oss gjerne om du ønsker et alternativ.

Kaker
Vi har et godt utvalg med raw-kaker basert på sunne, gode råvarer.