Uni-K AS anbefaler!

Uni-K er en VTA-bedrift dvs. at vi har arbeidsplasser med tilrettelegging og veiledning i arbeidshverdagen. Men alle arbeidsoppgavene vi utfører hver dag, er jo ordinære produksjonsoppgaver som i en hvilken som helst annen bedrift. Vi vasker klær for sykehjem, leverer catering til Haugalandet og syr gardiner for store interiørbutikker. Serviceavdelingen leverer ut hjelpemidler til de som trenger det og steller hager, det mekaniske verkstedet vårt leverer til industrien og kafeen serverer kaffe og gode matopplevelser til kunder i Haugesunds gågate. 

Alle har sine roller og sin plass i arbeidshverdagen, vi hjelper hverandre. Noen er god på det ene og noen på det andre, uansett er vi BEST I LAG! Vi jobber side ved side, og om du er ansatt som arbeidsveileder eller fordi du trenger litt tilrettelegging så tenker vi ikke så mye på det til hverdags. Jobben skal gjøres, smørbrød smøres, CNC-maskinen skal opereres, og hekken hos fru Olsen skal klippes.  

Side ved side-jobbing og best i lag-tankegang legger opp til gode produktive dager hvor vi går hjem med godfølelsen av å ha gjort et dagsverk. Akkurat som på andre arbeidsplasser.  

Vi anbefaler å være BEST I LAG!