Personvernerklæring og vår bruk av cookies

Følgende personvernerklæring gjelder for Uni-Ks nettsted, uni-k.no, og vårt nyhetsbrevprogram

Personopplysninger som behandles hos oss Uni-K samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer eller opplysninger om personlige betalingskort.

Informasjon som hentes inn hos oss

Nyhetsbrev

Navn og e-post adresse (kun ved aktiv påmelding av nyhetsbrev).
Informasjon om din respons på nyhetsbrevutsendelser.

Nettstedet

Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av hvilke undersider som besøkes, nettleserinnstillinger og IP-adresse.

Hvordan vi bruker personopplysningene

Nyhetsbrev

Kontaktinformasjonen som samles inn til bruk i vårt nyhetsbrevprogam brukes til å sende deg nyhetsbrev med oppdateringer om bransjenytt, nytt fra Uni-K og/ eller viktige endringer som skjer vedr. våre boligprosjekter.

Informasjonen om din respons knyttet opp til nyhetsbrevet brukes til å forbedre neste utsendelse med bakgrunn i din åpningsrate, lenkeklikk og evt. opt-out.

Nettsted

Informasjonen som samles inn på våre nettsider brukes for å optimalisere nettstedets brukeropplevelse og funksjonaliteter basert på ditt brukermønster på siden, hva du viser interesse for og hva som ser ut til å være ditt behov/ intensjon ved besøk til uni-k.no. Vårt mål er at du enkelt skal finne det du leter etter og at sidene våre skal være både inspirerende og intuitive.

Hvordan personopplysninger innhentes

Uni-K samler inn opplysninger via følgende skjema og digitale verktøy:

Nyhetsbrev

Digitalt skjema for påmelding av nyhetsbrev på nettstedet – må aktivt fylles ut digitalt. På muntlig forespørsel og samtykke fra eksisterende kunder.

Nettstedet

Ved hjelp av cookies på nettstedet – data samles automatisk. Les mer om våre cookies lengre nede på denne siden.

Hvordan personopplysninger lagres

Nyhetsbrev

Kontaktinformasjon til bruk i utsendelse av nyhetsbrev lagres i vår konto hos WordPress. Kontoen er sikret med passord og er kun tilgjengelig for utvalgte ansatte i Uni-K og vårt reklamebyrå Uni-K.

Nettsted

Informasjon om din bruk av nettstedet lagres i diverse informasjonskapsler – se beskrivelse av alle våre informasjonskapsler lengre nede på denne siden.

Frivillig samtykke

Nyhetsbrev

Det er helt frivillig å gi fra seg personopplysninger som kontaktinformasjon. For å sende nyhetsbrev er vi i Uni-K derfor pliktig til å forespør om ditt samtykke. Du vil ikke motta informasjon fra oss så lenge du ikke har gitt oss ditt samtykke.

Du kan trekke tilbake ditt samtykke når som helst, og bli slettet fra vårt nyhetsbrevprogram. Du har også krav på retting eller sletting av uriktige eller mangelfulle opplysninger. Ta kontakt med oss om du trenger å korrigere dine personopplysninger eller slette ditt samtykke. Ta kontakt mer.

Vi i Uni-K følger de norske personvernlovene. Les mer om dette på Datatilsynets sider.

Nettsted

De fleste nettlesere er stilt inn på å godta cookies. Hvis du foretrekker, kan du sette din nettleser til å avvise cookies, eller til å kun avvise tredjeparts cookies.

NB: Dersom du velger å avvise cookies risikerer du å miste tilgang til enkelte funksjoner på andre nettsteder som er avhengig av cookies for å levere tjenester eller brukeropplevelse, som for eksempel netthandel og innlogging.

Du kan reservere deg mot bruk av Google Analytics. Les hvordan her.

Hva er informasjonskapsler/ cookies?

Uni-K benytter informasjonskapsler, bedre kjent som cookies. En cookie er en liten datafil som plasseres i din nettleser for å kunne holde oversikt over hva som skjer under ditt besøk på nettsiden og for å kunne gjenkjenne datamaskinen din. Den kan ikke benyttes til å identifisere deg.

En cookie er ikke ett program og inneholder ikke virus.

Følgende informasjonskapsler brukes på uni-k.no

Google Analytics

Uni-K benytter analyseverktøyet Google Analytics for å analysere brukermønstre og trafikktrender på nettsiden. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om brukeren. Dataene som samles inn lagres på Googles servere og slettes etter 24 mnd. hvis du ikke har returnert til nettstedet i løpet av denne perioden.

Du kan lese mer om hvordan Google samler inn og beskytter data her.

Facebook Pixels

Vi bruker Facebook Pixles til å registrere ditt besøk på uni-k.no slik at vi kan annonsere til deg i Facebook sitt nettverk. Flere nettsteder bruker denne cookie’n i dag slik at Facebook skal kunne vise deg annonser som er relevante for deg og din tidligere søkehistorikk. Slik kan Facebook også nedprioritere annonser som ikke er relevant eller interessante for deg, og gjøre din totale brukeropplevelse på Facebook bedre.

Gjennom Facebook Pixles samler vi ikke inn person- eller kontaktopplysninger, kun brukerhistorikken som er samlet på cookien som er lagret lokalt på din maskin.

Les mer om Facebooks retningslinjer for databehandling her.

 

Har du spørsmål eller ønsker du å korrigere eller slette ditt samtykke? Kontakt oss!