Påsketider i mekanisk avdeling

Einar Fjeldheim (63) er et JA-menneske, han tar slagordet til Uni-K på alvor #bestilag. Han har jobbet hos Uni-K i 20 år, er fra Skjold og kjører til Kvalamarka på jobb hver dag. Han jobber i mekanisk avdeling og liker veldig godt variasjon i oppgavene. 
Einar både sveiser, sliper, pusser, jobber i CNC-maskinene og i vannskjæreren. Han forteller at det å jobbe i vannskjæreren er det som er mest spennende. Der trylles det fram de flotteste ting, alt fra fester til Norsk Lek og Park sine lekeapparater, Olaussen Metall sine anoder til egne produkter som selges i kafeen Tre stuer. I disse dager er det evigvarende påskepynt som Einar og kollegene tryller fram fra vannskjæreren.  
Einar er sprek som få og liker veldig godt å gå på tur. Han har vært med å gå «Skjold på tvers» flere ganger. Han har hytte på Seljestad. Der er det langrennski som gjelder. Ellers er Einar opptatt av familien sin og er utrolig stolt av å være både onkel og grandonkel.  
Einar stortrives med alle oppgavene i jobben sin, men det aller viktigste for han er det sosiale. Det å komme seg ut og treffe kolleger hver dag er kjekt og viktig. En liten funfact om Einar: Han er utrolig god til å danse!

Evigvarende lokalprodusert påskepynt finner du i bakgårdsbutikken hos Tre stuer! Dette er et samarbeidsprosjekt – Mekanisk avdeling skjærer ut påskeegg, som tegneren vår Solveig Hiltunen fra Håndverksavdelingen har tegna. Eggene er laget av 3 mm aluminium og finnes i mange varianter – sandblåst aluminium, lakka i ulike farger, store, små, til å henge eller med pigg slik at du kan sette de som dekor i potter, krukker og kar. Fine gaver som er både kortreist og produsert med stor arbeidsglede! Vannskjæreren vår har store muligheter, ta kontakt om du eller din bedrift trenger presisjonskutting.