Oktober 2019: Høstlig hilsen fra Uni-K

Høst og innekos

 

Nytt pauseprosjekt på Uni-K. Kommer du innom oss i høst og må vente litt, så strikk ei maske og to. Det ligger strikketøy rundt om i pauseområdene.

Vi lager gode, fargerike og flotte Uni-kE kluter.

Det blir koselige og sammensveisende pauser når vi setter oss i foajeen og lærer hverandre å strikke. Da kan bare regnet hølje ned.
Resultatet blir flotte produkter som du kan få kjøpt i kantina.

Husk: Livet er som strikking, noen dager er rette og noen dager er vrange.  Hos oss er det lov å miste maska en gang i blant.

Bli kjent med en ansatt

Øystein Fiskaaen er Uni-K sitt «ansikt utad». Det er ofte han som sitter i sentralbordet og tar imot alle som kommer inn til oss. Han svarer telefonene og prøver å finne ut av hvilken avdeling innringer skal ha tak i. Det er ikke alltid like enkelt.

For å kunne ha denne jobben må en ha god oversikt over hele bedriften. En må være blid, høflig og tålmodig, samtidig må en kunne en del data.
Alt dette har og kan Øystein. Han er utrolig positiv og alle blir tatt godt imot når de tar kontakt med Uni-K.

Øystein bor i egen leilighet i Sveio og kjører El-bilen sin til jobb. Han har faktisk planer om å kjøpe seg ny bil til neste år. En av Øysteins store hobbyer er fotografering. Han tar mye naturbilder og driver litt med dronefotografering. Han har tatt flotte oversiktsbilder over byggene våre her på Kvala.
Øystein er aktiv i Pinoerkirken i Haugesund og har mange venner der. I tillegg til alt dette er slektsgransking også en stor hobby.

Det er utrolig viktig å ha jobb, selv om en er uføretrygdet, sier Øystein. Det å ha noe å gå til hver dag er viktig for å ha et godt liv.
«Eg hadde kjeda meg halvt i hjel hvis eg bare skulle vært hjemma». Øystein mener det er viktig å føle seg nyttig og verdsatt. På jobb får jeg mye skryt for jobben jeg gjør. Jeg føler jeg hører til og er viktig for bedriften og folka her.

Uni-kE knekkebrød

«Byens beste» knekkebrød. Uni-K er godt kjent for de knallgode knekkebrødene som lages her.

Pga av stor etterspørsel har vi øket produksjonen. Det lages knekkebrød hver dag.
Kom innom og kjøp noen pakker. De er gode, sunne, næringsrike og holder seg lenge.

Hekklipping

Veldig travle dager i hagegruppa. Høst er tid for hekklipping!

Listene våre er helt fylt opp.
Du trenger ikke ta kontakt for årets hekklipping, men flott om du bestiller tidlig for neste års jobb.
Vi har stor hagegruppe som klipper plener, busker og hekker hele sesongen. Vi har mange faste kunder som har «abonnement» på hagehjelp.

Høst i kantina

De koser seg veldig i kantina om høsten. Da plukkes det av høstens grøde.Det syltes, saftes, fermenteres og nytes av alle sorter frukt og grønnsaker. Mye er fra egenproduksjon i terrassehagen.
Hele regnbuens farger er kommet inn i kantinedisken og det beste av alt -flere av produktene er for salg.Ta en tur innom og nyt synet av fantastisk flott, god og næringsrik mat -og kjøp gjerne noe godt med deg hjem.

Publisert:14. oktober 2019