Februar 2019: Hilsen fra Uni-K

En annerledes kursopplevelse!

Har du vært på kurs hos oss? Vi får veldig mange gode tilbakemeldinger på kurspakkene  våre. Her blir du møtt allerede på parkeringsplassen. Hyggelige parkeringsvakter vinker deg på plass med bilen -nesten som på ferja. Kursverter tar imot i godt tilrettelagte kursrom og står til disposisjon hele dagen. Du får god lunsjmat i fint opppdekka kantine og det tilbys befriende og herlig pausetrim.
Prøv oss og legg kurset i bedriften deres til lokalene våre på Kvala. Dere vil ikke angre 🙂

https://unik.local/services/kurs-selskap/

Bli kjent med en ansatt

Thomas Kallevik er arbeidsleder på mekanisk avdeling hos oss. Han jobbet først på Kronå Verksted, som senere ble en del av Uni-K AS, og har vært ansatt siden 1983. Grunnen til at Thomas har jobbet 36 år i bedriften vår er helt klart menneskene her, forteller han.
Thomas gleder seg til hver arbeidsdag!

Gleden med å få lov til å være med på veien og se utvikling hos hver enkelt som blir ansatt hos oss er stort. Jeg føler jeg er med på noe meningsfullt, stort og viktig.
Det å være med å tilrettelegge for arbeidsoppgaver som hver enkelt mestrer og gi hver enkelt akkurat nok utfordring til å utvikle seg videre er spennende. Thomas har stor respekt for hvert enkelt menneske og han blir veldig glad i hver og en av de ansatte hos oss. Thomas er flink til å se hver enkelt. Han er med på å lete etter det hver og en er god på istedet for å henge seg opp i det en ikke mestrer.

Thomas poengterer at han også trives i produksjonen og liker å jobbe ut mot kundene våre. Det er viktig å formidle at vi er en ordentlig bedrift som har ordentlige oppgaver og at vi leverer kvalitetsprodukter. Vi har mange kunder som er blitt overrasket over profesjonaliteten i produksjonen vår og det er også mange kunder som er stolt av å samarbeide med oss.

De alle fleste mennesker har behov for å bidra i samfunnet, gjøre en jobb, tilhøre et fellesskap og bli respektert for den en er.
Bedrifter som Uni-K er med på gi mange mennesker en slik mulighet. Her skapes det gode, trygge arbeidsplasser og et sosialt fellesskap en kan føle seg hjemme i. Jeg har sett og erfart at mange har fått endret livet sitt etter å ha kommet inn i dette fellesskapet og jeg er utrolig takknemlig og ydmyk for at jeg har fått lov til å være en del av denne jobben.

Vannskjærer

Nye muligheter. I disse dager får vi opplæring i vår nylig innkjøpte vannskjærer.
Vi håper mange bedriftskunder har behov for tjenestene som kan utføres på denne maskinen.
Her blir produktene laget med utrolig presisjon.
Her får vi mange muligheter til å utvikle og utvide produksjonen vår.
Nå er det bare fantasien som setter grenser.

Lærekandidater

Utdanning og opplæring. Vi er utrolig stolte av at vi nå er godkjent i 6 fag som lærebedrift!
Fagene vi kan gi opplæring i er:

  • Institusjonskokk
  • CNC-operatør
  • Sveising
  • Vaskerifaget
  • Logistikkfaget
  • Helse- og omsorgsarbeiderfaget

Vi kan ha ordinære lærlinger i alle fag, men hovedmålgruppen vår er de som har behov for lærekandidatplass. Forskjellen på en lærling og en lærekandidat er at lærlingen skal nå alle målene i læreplanen, mens lærekandidaten sikter mot arbeidsoppgaver innenfor en avgrenset del av læreplanen. Noen av lærekandidatene får tilbud om tilrettelagt jobb på Uni-K etter å ha fått kompetansebeviset, mens andre kan søke jobb i det ordinære arbeidslivet.
Vi har mange søkere til lærekandidatplass allerede og vi gleder oss til fortsettelsen!

Venter på våren

Terrassehage. Det spirer i vinduskarmen mens vi venter på våren.
Det lages store planer om utvidelse av terrassehagen vår, dyrking av grønnsaker og urter og alt det gode vi kan produsere, nye flotte hagemøbler produsert på mekanisk avdeling, sol og sommer og lunsjpauser på terrassetaket.
Gjett om vi gleder oss!

PS: (Nå er det ingen som tenker på måkene som snapper lunsjen rett utav hendene våre …. ;))

Publisert:28. februar 2019