November 2018: Mørk november? Ikke hos oss :)

Mørk november?
-ikke hos oss 🙂

Mange sier at november er den tristeste måneden i året. Det er hverken høst eller vinter. Regnet slår mot ruta og vinden uler rundt hjørnene. Da er mitt råd -Kom en tur innom på Uni-K! -Her er det lys, varme og god stemning samme hva måneden heter og samme hvilket vær det er.
Ta lunsjen din i kantina hos oss. Vi lover nydelig mat og gode smil på kjøpet 🙂
Nå produseres det kjekke, praktiske og knallgode produkter i flere avdelinger til årets «happening» JULEMARKEDET på Rådhusplassen. Vi gleder oss veldig og håper du vil besøke oss der!

Bli kjent med en ansatt

Janne Wiik er en veldig flink og driftig dame som jobber på hjelpemiddelavdelingen vår. Hun har ansvar for at lageret er ryddig og fint. Hun har gode systemer og vet hvor alt er plassert. Janne tar imot varer og er med på å sende utgåtte varer i retur. Hun er også «sidemann» på bil når det er behov for det.
Janne har jobbet hos oss i 12,5 år. Hun har stort sett jobbet i samme avdeling hele tiden, men har hatt ulike oppgaver der. Janne traff «mannen i sitt liv» på jobb og de har vært gift i mange år nå. De har eget hus og de har stadig oppussingsprosjekter på gang. Mye av fritiden blir brukt her.Janne er en sosial dame. Hun synes det er viktig at alle har det bra på jobb og drar stadig i gang sosiale tiltak. Hun er alltid med på det som skjer og er en fin brobygger mellom alle de ulike avdelingene vi har i bedriften.  Vi hører når Janne kommer. Hun gir tydelig beskjed om hva hun mener om ting og tang, men alltid med et smil og en god latter. Det liker vi :)I høst har Janne hatt et stort prosjekt sammen med arbeidslederen sin. De har ryddet hjelpemiddellageret etter lean-metoden. Gamle hjelpemidler er destruert, eller levert til THK for videresending til Ukraina og sykehus der. Hele lageret er systematisert på ny og det er blitt enda flottere og mer oversiktlig. Dette fortjener Janne stor takk og applaus for.Vi er veldig stolt av å ha så flinke, flotte og engasjerte ansatte, som Janne, hos oss!

Bossplukking

Hver høst har Uni-K fokus på det ytre miljøet og på viktigheten av å rydde i nærmiljøet. Avdelingene har delt seg inn i grupper og tar en runde i nærområdet og plukker søppel. Litt av hvert å finne på en slik tur. Vi ønsker å ha det fint og hyggelig rundt oss og vil gjerne gjøre vårt for å det til. 

Bedriftsbesøk

I oktober var Uni-K sine tillitsvalgte og velferdsutvalg på bedriftsbesøk til Sandnes Pro-Service AS. Sandenes Pro-Service ligner vår bedrift både i størrelse og oppgaver. Veldig kjekt og inspirerende å besøke andre som driver i samme bransje. Da kan vi utveksle ideer og erfaringer og utvikle oss som bedrift.
Etter bedriftsbesøket måtte vi selvsagt innom til Ikea for å spise middag og shoppe litt.
En koselig og nyttig dag 🙂

Publisert:5. november 2018