August 2018: Høsten kommer, adjø da sommer…

Høsten kommer, adjø da sommer…

..og for en sommer! Nå er høsten på vei. Ansatte er kommet tilbake fra ferie og hverdagsrutinene innhenter oss. Det er godt det også.
Serviceavdelingen har det travelt med klipping av hekker og busker til alle som har bestilt.
Kantina plukker fra terrassehagen som bugner og det produseres mye godt som skal selges utover høsten.
Systua har  begynt å sy varer som skal selges på julemarkedet innimellom all gardinsyingen.
Vaskeriet og mekanisk avdeling er tilbake i den faste produksjonen og
dagtilbudet har planlagt kjekke aktiviteter utover høsten.
Vi gleder oss!

Ole Brekke har jobbet hos oss i hele 45 år. Han har vært med fra 1973 da Kronå hadde virksomhet i Karmsundsgata, i Strandgata og på Raglamyr. I 2006 ble Kronå og Asvo slått sammen til Uni-K AS og Ole fulgte med til lokalene på Kvalamarka. Det betyr at Ole har vært med i hele utviklingen til bedriften og tilpasset seg nye steder og nye oppgaver.
Nå er han snart pensjonist.
Ole har hatt oppgaver som trearbeid, metallarbeid, pigging av dekk, pakking, mekanisk produksjon, boring og de siste årene er det makulering som har vært hovedoppgaven hans. Bedriften har mange makuleringsavtaler og det kommer store mengder papir daglig som skal makuleres straks. Ole får jobben gjort i en fei og liker ikke når det tar slutt på papiret.
Ole er kjent for sin lune humor og sine gode og treffende kommentarer. Han elsker kaffe og har gjerne to kopper på en gang.
Ole har i alle år vært en trofast og stabil medarbeider som har likt jobben sin veldig godt.
Viktigheten av å ha noe å gå til, føle at en bidrar og gjør en viktig og meningsfull jobb er noe vi alle liker og har behov for.
Etter et innholdsrikt arbeidsliv er tiden inne for å roe litt mer ned for Ole.
Vi ønsker han lykke til med pensjonisttilværelsen når den tid kommer.

 

COMET CNC

Mekanisk avdeling hos oss gjør mange forskjellige oppgaver og vi har flere store faste kunder. Vi har blant annet mange oppgaver for Norsk Lek og Park i Sveio.
I dette arbeidet er cometen vår viktig.
Cometen kan maskinere profiler med dimensjoner som ikke overskrider følgende mål: Bredde = 210 mm, høyde = 220 mm, lengde 10.000 mm.
Den kan frese ut det meste av hull og spor både i aluminium og stål.
Hvis dere har behov for maskinering så ta kontakt med oss: https://unik.local/services/mekanisk/
Vi hjelper dere gjerne.

 

Flott søppelpose til bilen

Systua vår syr mange flotte produkter. Siste tilskudd til vareutvalget er en flott veske/pose til å samle søppel i bilen. Heng veska over girspaken eller annet passende sted, så har du en fin og koselig «søppelpose» som kan tømmes og vaskes i maskin ved behov. Genialt!
Posen kan selvfølgelig brukes til mye annen oppbevaring også.

 

Terrassehagen 

Oasen vår.

Terrassen vår ser helt fantastisk ut for tiden. En oase av urter og blomster. Et nydelig syn og fantastiske lukter. Nye levegger tar av for vinden, ansatte har vannet og stelt i hele sommer. Nå kan vi bare plukke og lage de flotteste produkter for salg. Det produseres urtesmør og ulike pestoer i lange baner. Det syltes rødløk og rødbeter. Smørbrødene blir pynta med fine farger og gode smaker fra egen produksjon. Dette har vært et veldig kjekt prosjekt som flere avdelingner har samarbeidet om. Vi planlegger allerede neste års hage og gleder oss veldig!

 

 

Publisert:20. august 2018