Mai 2018: Nyhetsbrev

Maihilsen fra Uni-K!

 

Anne Gunn Er en av våre trofaste ansatte. Hun begynte å jobbe hos oss i januar 1996. Hun er en humørspreder og latteren hennes høres godt i gangene her. 🙂 Anne Gunn var så heldig å treffe den store kjærligheten på jobb. De bor i egen leilighet og har vært gift i mange år.

Anne Gunn jobber i vaskeriet. Her vaskes det klær for alle sykehjemmene i Haugesund og flere andre institusjoner. Vaskeriet er en travel avdelingen. Her må en stå på for å klare å holde leveringsfrister til alle kundene. Logistikken på tøy inn for vask og rent tøy ut for levering er viktig. Det sorteres, vaskes, brettes, klargjøres og pakkes. Her nytter det ikke å sluntre unna. Anne Gunn kan de fleste oppgavene i avdelingen og er en ressurs. Det merkes når hun er borte.

De siste årene har Anne Gunn slitt med vonde hofter. Nå har hun akkurat operert og har dermed hatt lengre sykefravær. Selv om oppholdet på revmatismen var fantastisk -ja, rene hotellet -så lengter Anne Gunn til jobben. Hun vil komme i aktivitet igjen, treffe gode kolleger og venner og få strukturen på hverdagen tilbake. Hun ringer og ber om å få komme på jobb selv om hun er sykemeldt. Det klarer vi selvsagt å legge til rette for. Da finner vi lettere oppgaver og både vi og Anne Gunn blir «happy». Vi blir supertstolte når ansatte viser en slik iver etter å få jobbe! Anne Gunn er virkelig glad i jobben sin og er et forbilde for oss alle.

Et fint sitat fra Anne Gunn:
Det er bedre å være her og ha en jobb en mestrer, enn ute i det ordinære arbeidslivet der oppgavene lett blir for vanskelige å mestre for meg.

Gavepakninger

Trenger du en liten oppmerksomhet?

Vi lager gavepakninger som du kan bruke som takk for et foredrag eller som vertinnegave for eksempel. Du kan velge varer fra kantine og systue og vi pakker det inn slik at det blir en koselig hilsen. 
Ta kontakt med oss så ordner vi til deg. https://unik.local/services/catering/

Urtehage

Det er mai og våren er godt i gang. Hos oss betyr det spennende og kjekke planer for terrassen.

Det er kommet paller med mold som skal bæres opp og i løpet av de neste ukene håper vi det kommer på plass en koselig urtehage. Urtene skal brukes i matlagingen i kantina og kanskje kommer noe for salg utover sommer og høst. Vi gleder oss! 🙂

Fortsettelse følger i et senere nummer…..

Trening

På Uni-K er vi opptatt av kosthold og helse.
Vi har kantine som selger sunn mat. Vi har nettopp hatt matkurset «Bra mat for kroppen og toppen» for alle ansatte og hver dag tilbyr vi utstrekkings- og styrkeøvelser i foajeen vår. Sist uke var arbeidsledere fra alle avdelinger på kurs med bedriftshelsetjenesten i strikktrening. Nå er vi godt igang med 15 minutters trening med strikk daglig for alle avdelinger. Et kjekt og godt tiltak både for helse og arbeidsmiljø.

Nyhetsbrev

Synes du det er kjekt å følge med på hva som skjer på Uni-K?
Da er det flott om du melder deg på nyhetsbrevet vårt. Her godtar du personvernerklæringen og du  mottar nyhetsbrev med mer eller mindre jevne mellomrom
https://unik.local/#Newsletter_signup

Publisert:4. mai 2018