Nyhetsbrev mars 2018 God påske

Terje er en av våre flotte ansatte. Han startet i jobben hos oss i desember 2001. Han gjør en fantastisk jobb i kantina vår. Der lager han sunn middagsmat til alle ansatte som handler middagen sin her, han produserer masse god lunsj til disken vår, slik at vi har et rikt utvalg og han er med å produserer alt som skal leveres ut til eksterne kunder.
Terje er også med i trimgruppa som tilbyr pausetrim til de som har kurs og konferanse på huset hos oss.

Terje er en mester i å lage god stemning rundt seg. Han har alltid en god og morsom kommentar på lur. Han jobber som en helt men synes det må være lov å ta en pause innimellom.
Også er det tungt med mandager hvis FKH har tapt i helga…

Vi er superheldige som har Terje med på UniK laget.

Et fantastisk sitat fra Terje da en journalist spurte om viktigheten av å ha en jobb å gå til:
Skal man ha ferie må man ha en jobb å ta ferie fra!        Terje Valen

Smørbrød

En av UniK sine spesialiteter er smørbrød.

Vi lager flotte smørbrød og leverer på døra i hele distriktet om du ønsker.
Prisen er det ingenting å si på:  26,- pr smørbrød.

Ta kontakt med oss:  https://unik.no/services/catering/ for bestilling.

Systua

Systua vår har endelig fått lokaler i hovedbygget på Kvalamarka 20 igjen. De holder til i samme etasje som kantina. Ta til venstre når du kommer opp trappa. Her er det kreativ og god stemning.

Det sys for det meste gardiner og det av de flotteste stoffer fra byens interiørbutikker. Det lages kjekke bruksting av restestoffene. Vi syr både enkle gardiner, gardiner med fòr og liftgardiner. Har du behov for hjelp til gardinsøm så ta kontakt med oss: https://unik.local/services/som/

Ertespirer

En god ide for å pynte et flott festbord!

Vi har kreative sjeler som jobber på Systua vår. I tillegg til å sy gardiner og andre kjekke bruksting, har de medansvar for å pynte kantina. For et par uker siden satte de vanlige grønne erter i potter med mold og vips så var det pyntet med knallgode og freshe urter på bordene våre. Til å bli glad av 🙂

Publisert:6. april 2018