Nyhetsbrev februar 2018 Et lite vink fra Uni-K

Et lite vink fra oss på Uni-K

 

En jobb er en viktig del av et godt liv, uansett funksjonsnivå. Et sted utenfor hjemmet du kan føle tilhørighet til. Noe som både utfordrer deg og gir deg mestringsfølelse i hverdagen.

Det ordinære arbeidsmarkedet er ikke åpent for alle, og mange faller utenfor. Uni-Ks oppgave er å skape en inkluderende arbeidsplass der de kalde markedskreftene som dominerer næringslivet tines av medmenneskelig varme og omsorg, slik at de som ellers faller utenfor også kan få oppleve gleden og den personlige veksten en god jobb gir. Hver dag ser vi hvor mye dette betyr for våre ansatte, og vi er stolte av det som hver enkelt i bedriften får til. Dessuten er vi takknemlige over å få jobbe i et miljø som er preget av disse flotte verdiene.

Jostein har jobba hos oss i 13 år. Han har mange forskjellige arbeidsoppgaver både i hageavdelingen og som sidemann når det kjøres middag ut til eldre og syke i Haugesund kommune. Men, det Jostein liker aller best er å være parkeringsvakt når det er kurs og minnestunder på huset. Da får han brukt sine perfekte systematiske evner og ingen er ferdig parkert før Jostein har sagt stopp!

Da blir det orden på parkeringsplassen og mye tryggere å ferdes der.

«Vett du ka? Eg glede meg til å gå på jobb kvar dag eg etter at eg har fått jobben som parkeringsvakt. Den passe meg ypperlig!»
— 
Jostein Eileraas.

 

Snart vår

Har du behov for hjelp til plenklipping eller beskjæring av busker og hekker?

Klikk her for å ta kontakt med oss  så får du en flott gjeng på hagebesøk. Hageruppene våre  tar oppdrag for både private og bedrifter. Det kan være engangsjobb eller fast oppdrag som går i hele sesongen. Vi har med oss alt utstyr som trengs.

Og det beste av alt; vi kjører bort alt hageavfall etter at jobben er gjort. 

 

Makulering

Vi makulerer rundt 60.000 kg papir årlig, men vi har plass til mer.

Makuleringen foregår i eget rom som er låst for uvedkommende. Vi plukker nøye ut hvem som kan jobbe med makulering for å ha høy sikkerhet i avdelingen.

Makulering kan bestilles som enkeltoppdrag eller som fast avtale. Ved faste avtaler blir det plassert ut dunker for makuleringspapir. Våre kjekke sjåfører kommer og henter når du gir beskjed om at det er fullt.

Klikk her for priser og mer informasjon.

 

25 års jubilanter

Lojale ansatte er flott!

25 års jubilantene  ble behørigt feiret på grøtfesten før jul.

Pål Rune som kommer en halv time for tidlig  for å møte oss alle med et «God morgen» hver dag -gjerne med en god kommentar i tillegg. Han jobber på mekanisk avdeling og gjør en flott jobb.

Øyvind jobber også på mekanisk og er den som rydder og holder orden. Han er også en «raser» med kostemaskinen utenfor. Det er godt å ha noen som tar slike vaktmesteroppgaver uten å sukke.

Alf Helge jobber i vaskeriet, Han er et JA-menneske og hjelper alle som trenger det. Hva skulle vi gjort uten slike flotte folk?

Arnhild er knall-flink til å sy. Hun står på og syr gardiner av de flotteste stoffer fra interiørbutikkene i området.

De fortjener absolutt både gavekort og blomster i tillegg til heder og ære!

Publisert:23. februar 2018